Τιμες πελλετ

Πελλετ τιμες , πελλετ τιμη τονου

Μην χάνεις το χρόνο σου σε αναμονές και σε υπευθύνους που θα σε καλέσουν όταν μπορέσουν. Παραγγελία σε 5 λεπτά με ένα τηλεφώνημα! Το καλύτερο πέλλετ της αγοράς με ταχύτατες παραδόσεις ! 100% ασφάλεια συναλλαγών και των χρημάτων σου!
Ψάχνεις για πέλλετ στην Κόρινθο; Για πέλλετ στο Ναύπλιο; Για πέλλετ στους Αγιίους Θεοδώρους Κορινθίας; Για πέλλετ στο Άργος: Για πελλετ στο Αίγιο; Για πέλλετ στην Αθήνα και σε όλη την Νότια Ελλάδα; Για πέλλετ σε νησιά; Είσαι στην κατάλληλη σελίδα!

Αγοράζοντας ΦΕΝΕΟΣ ΠΕΛΛΕΤ τα χρήματα σας μένουν στην Ελλάδα και στον Έλληνα εργαζόμενο.

Πουλάμε το προϊόν μας του με την ίδια εμπορική ονομασία και δεν παραπλανούμε τον καταναλωτή. Δεν καταφεύγουμε σε ανορθόδοξες τεχνικές marketing για να μπερδέψουμε. Είμαστε το μοναδικό εργοστάσιο με αυθημερόν παραδόσεις. Οι μόνοι με αποκλειστικά Α1 ποιότητα. Πελλετ ξύλου χωρίς φλοιό. 6ος χρόνος εμπειρίας στην παραγωγή.

Ερώτηση για δυνατούς λύτες: Είστε σίγουροι ότι το πελλετ που σας πασάρουν δεξιά και αριστερά δεν περιέχει φλοιό δέντρων; Είστε σίγουροι ότι δεν παράγεται από ξύλα β διαλογής, σάπια, μεταχειρισμένη ξυλεία, από καμμένα δάση, από σπασμένες παλέτες και από καλάμια; Μπορείτε να διακρίνεται αν περιέχει γεωργικό υπόλειμμα; Αν έχει άχυρο θα το καταλάβετε; Αν έχει ξύλα με πολύ χαμηλή απόδοση όπως λεύκα μπορείτε να το διακρίνετε; Μόνο η επιχείρηση μας έχει ανοιχτές πόρτες προς το κοινό για να δει τι ξύλα χρησιμοποιούμε. Μόνο Α1 πέλλετ από καθαρό ξύλο.

Να ρωτήσουμε και κάτι άλλο. Τα εργοστάσια είτε τα εγχώρια είτε του εξωτερικού που βγάζουν πολλές ποιότητες έχουν πολλά μηχανήματα; Έχουν 3 διαφορετικές πρέσσες, 3 διαφορετικά ξηραντήρια, 3 διαφορετικούς προσπαστήρες , 3 διαφορετικούς σπαστήρες, 3 διαφορετικά σιλό για το πριονίδι κ.λ.π; Έχουν 3 μονάδες παραγωγής δηλαδή που σε κάθε μονάδα συντελείται ξεχωριστή παραγωγή; Μήπως όχι; Μήπως το πέλλετ Α1, Α2, Β βγαίνει από τα ίδια μηχανήματα; Αγοράζοντας ΦΕΝΕΟΣ ΠΕΛΛΕΤ είστε 100% σίγουροι ότι και μέσα στο τσουβαλάκι που θα πάρετε έχει Α1 πέλλετ. Τα δικά μας μηχανήματα μόνο Α1 παράγουν 365 μέρες το χρόνο.

Σημείωση όλοι οι χρήστες πέλλετ θα πρέπει να γνωρίζουν να ρυθμίζουν την τροφοδοσία του καυσίμου και τον άερα για να δουλέψει αποδοτικά ο καυστήρας/σόμπα τους. Απαιτείστε από τον προμηθευτή  της σόμπας/καυστήρα να σας να σας δώσει τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις αναλυτικά.  Δεν χρειάζεται κάτι άλλο αυτά τα 2 μονο. 

 

Δείτε πελλετ τιμη στην περιοχή σας.

Ακολουθούν: πελλετ τιμη τόνου Αθήνα

Σημείωση: Δεν θα πρέπει να συγχέεται η τιμή τόνου(η κιλού) με την τιμή παλέτας.
Το εργοστάσιο μας παράγει ποιοτικά pellets σε χαμηλές τιμές. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά καθαρό ξύλο κωνοφόρων δέντρων. Δείτε την τιμη του πελλετ στην περιοχή σας. Κάντε έγκυρα τις παραγγελίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Μην ξεχνάτε ότι με την αγορά 1 τόνου ελληνικού πέλλετ, τα χρήματα σας μένουν στην χώρα, στηρίζουν τον Έλληνα εργαζόμενο και ενισχύουν την Ελληνική επιχειρηματικότητα. Τα χρήματα σας δεν φεύγουν στο εξωτερικό και ανακυκλώνονται στην εσωτερική αγορά , πηγαίνουν σε Έλληνες εργαζομένους που καταναλώνουν στην Ελλάδα επιφέρουν ανάπτυξη στις επιχειρήσεις, κέρδη στο κράτος, και νέες προσλήψεις. Η εγχώρια παραγωγή είναι εγγύηση ποιότητας και χαμηλών τιμών και χαμηλης πελλετ τιμη τονου. Να γνωρίζετε ότι τα ποιοτικά πελλετ εξάγωγονται σε χώρες με μεγάλη κατανάλωση και υψηλότερο βιοτικό επίπεδο από εμάς (Ιταλια,Γερμανια,Αυστρία). Στην εξαιρετικά περιορισμένη αγορά της Ελλάδας εισάγονται και πωλούνται οι χειρότερες παρτίδες πέλλετ που δεν βρίσκουν ανταπόκριση στις πιο πάνω χώρες. Από το να αγοράσετε ένα αμφιβόλου ποιότητας εισαγώμενο πέλλετ σας καλούμε να δοκιμάσετε το φενεος πελλετ.

Πελλετ τιμη 2018 – Pellet prices 2018

H τιμη πελλετ για παραλαβή από το εργοστάσιο είναι 260€/τόνος. Στην πιο πάνω τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%. Οι παραλαβές από το εργοστάσιο μπορούν να γίνουν όλες τις μέρες τις εβδομάδας και τα σαββατοκύριακα κατόπιν συνεννόησης. Πριν επισκεφτείτε το εργοστάσιο, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας επιβεβαιώσουμε διαθεσιμότητα και ώρες παραλαβής.

Μην συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο πελλετ της ελληνικής αγοράς. Φενεός Pellets, το ελληνικό πέλλετ που παράγεται στην Ορεινή Κορινθία. Επώνυμο, ελληνικό με τα ίδια ποιότητα και την ίδια συσκευασία εδώ και 5 χρόνια. Ξεκάθαρες κουβέντες απέναντι στον καταναλωτή. Ρεκόρ πωλήσεων για το 2016. Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση.

Πελλετ με την απίστευτη δύναμη επιλεγμένων πεύκων χωρίς ρετσίνι και ελληνικής  δασικής ελάτης με υψηλή συμπίεση για διάρκεια . Θερμογόνος δύναμη που σπάει κάθε ρεκόρ και σας ζεσταίνει ταχύτατα με λιγότερη κατανάλωση . Απίστευτη απόδοση που σπάει τα κοντέρ και ανευ προηγουμένου οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου. Ζεστό σπίτι και επιχείρηση γρήγορα με την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση.

Χωρίς κρυφές χρεώσεις και με άμεση και ταχύτατη παράδοση.  5ος χρόνος λειτουργίας πάνω από 3.000 ευχαριστημένοι πελάτες. Πελλετ με εγγυηση εργοστασίου. Αυθημερόν παραδόσεις. 100% ασφάλεια των συναλλαγών και των χρημάτων σας.

Σημαντική Ανακοίνωση: 11/09/2017: Αγοράστε τώρα για να προλάβετε τις ανατιμήσεις του χειμώνα που θα  επιφέρουν συνολική αύξηση στο πέλλετ . Πελλετ τιμες ανά τόνο.   Σημαντική Ανακοίνωση: . H πελλετ τιμη θα αυξηθεί από Οκτώβρη και μετά Ακολουθεί πελλετ τιμη τονου.

Προσοχή! H Επιχείρηση μας είναι πιστοποιήμενη κάτα ISO 9001:2008. Πατήστε εδώ για να δείτε το πιστοποιήτικο—>ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

Οι παλέτες της επιχείρηση μας είναι όλες 1050 κιλά (1 τόνος και 50 κιλά). Κάθε παλέτα έχει 70 τσουβάλια 15κιλών έκαστο. Οπότε ο καταναλωτής υπολογίζει την τιμή της παλέτας αναλογικά για τα επιπλέον 50 κιλά με βάση τον παρακάτω τιμοκατάλογο. Προσοχή στους επιτήδειους με τις παλέτες των 975-990 κιλών που έχουν δημιουργήσει νέα αριθμητική 1 τόνος=1παλέτα=975-990 κιλά. Οι επιτήδειοι παραπλανούν τον καταναλωτή χρεώνοντας τον τιμή τόνου , ενώ του παραδίδουν λιγότερα κιλά(975-990). Οι τιμές ορίζονται σε κιλά(τόνο) γιατί έτσι ορίζει η Ελληνική νομοθεσία και αυτό ειναι το σωστό γιατί η παλέτα δεν είναι μονάδα μέτρησης. Για παράδειγμα 20 παλέτες ΦΕΝΕΟΣ ζυγίζουν 21 τόνους πελλετ! 20Χ1050κιλά/η κάθε παλέτα=21000κιλά=21 τόνοι. Αν η σύγκριση γινει με 20 παλετες 975 κιλων έχουμε: 20Χ975=19500κιλα=19,5 τονοι. Δηλαδή αν καποιος παραγγείλει με παλέτα(ειναι λαθος τροπος) 20 παλετες ο Φενεος θα του παραδωσει 21 τονους καυσίμου ενω ο ανταγωνιστης 19,5 τονους πελλετ(1,5 τονο λιγοτερο). Αν ο καταναλωτης θελει πανω στην παλέτα που θα παραδωσουμε λιγοτερα τεμαχια π.χ 67χ15=1005 κιλα =1 τονος και 5 κιλα=1,005τονοι τοτε θα υπολογιζει 1,005χτιμη τονου που αναγράφεται παρακατω. Αν θελει ακομα λιγοτερα π.χ 66 τεμαχια θα υπολογισει 66Χ15=990κιλα=0,99 τονοιΧτιμη τονου. Αν παρει την στανταρ παλέτα υπολογίζει 1,050τονοιΧ τιμη τονου=τελικο ποσο. Παράδειγμα υπολογισμού για Αθήνα στην πόρτα του πελάτη. Προσοχή η τιμη πελλετ αφορά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Α1 πελλετ. Καμία σύγκριση δεν πρέπει να γίνεται με “δήθεν” Α1 πελλετ :

  • Προσαρμοσμένη παλέτα 65 τεμάχια των 15κιλών(975 κιλα) = 341,25€(0,975τον Χ 350€/τονος)
  • Προσαρμοσμένη Παλέτα 66 τεμάχια των 15κιλών(990 κιλά)=346,50€(0,990τον Χ 350€/τονος)
  • Προσαρμοσμένη Παλέτα 67 τεμαχίων των 15 κιλών(1005 κιλά) = 351,75€(1,005τον Χ 350€/τονος)
  • Στανταρ Παλέτα 70 τεμαχίων των 15 κιλών (1050 κιλά) 367,50€(1,050τον Χ 350€/τονος)

Οι τιμές έχουν υπολογιστεί με τιμή βάσης 350€/τόνος. Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α και μεταφορικά έως την πόρτα του Πελάτη. Η καθαρή αξία του πέλλετ είναι 250€/τόνος. Τα υπόλοιπα είναι Φ.Π.Α και μεταφορικά.

Όλες οι τιμές που ακολουθούν στους πίνακες αφορούν τόνο (1000κιλα) και είναι τελικές.. Οι παραδώσεις γίνονται άμεσα. Μεγάλες εκπτώσεις στο πέλλετ σε όσους αγοράσουν Μάιο 2019 για τον χειμώνα του 2019-2020 (όπως κάνουμε κάθε χρόνο). Ακολουθούν οι πελλετ τιμες για την σεζόν 2018-2019 

Το μοναδικό εργοστασιο / επιχείρηση πώλησης πέλλετ με online τιμοκατάλογο πελλετ .Τιμή για παραλαβή από εργοστάσιο 250€/τόνος + Φ.Π.Α

Κιατο

από €340/τόνος

 • Άμεση παράδοση
 • Στον χώρο σας
 • Συμπεριλαμβάνονται τα μεταφορικά
 • Τελική τιμή με Φ.Π.Α

Αγόρασε τώρα
καλώντας στο
697-4811-669

Κόρινθος

από €350/τόνος

 • Άμεση παράδοση
 • Στον χώρο σας
 • Συμπεριλαμβάνονται τα μεταφορικά
 • Τελική τιμή με Φ.Π.Α

Αγόρασε τώρα
καλώντας στο
697-4811-669

Αθήνα

από 360€/τόνος

 • Παράδοση σε 4-10 μέρες
 • Σε σημείο παραλαβής/στο χώρο σας
 • Συμπεριλαμβάνονται τα μεταφορικά
 • Τελική τιμή με Φ.Π.Α

Αγόρασε τώρα
καλώντας στο
697-4811-669

Γκούρα

από €/τόνος

 • Άμεση παράδοση
 • Στον χώρο σας
 • Συμπεριλαμβάνονται τα μεταφορικά
 • Τελική τιμή με Φ.Π.Α

Αγόρασε τώρα
καλώντας στο
697-4811-669

Προσοχή! Το πέλλετ μας παράγεται στην Ελλάδα! Στο εργοστάσιο μας στην Κορινθία. Οι τιμές αφορούν Α1 πελλετ. Πραγματικό Α1.

Τρίπολη

 • Άμεση παράδοση
 • Στον χώρο σας

Αγόρασε τώρα
καλώντας στο
697-4811-669

Αίγιο-Ακράτα

 • Άμεση παράδοση
 • Στον χώρο σας
  Αίγιο πελλετ

Αγόρασε τώρα
καλώντας στο
697-4811-669

Άργος-Ναυπλιο

Τοπικοί Αντιπρόσωποι! Καλέστε μας για τηλέφωνα

 • Άμεση παράδοση
 • Στον χώρο σας
 • Αγορά από τοπικό αντιπρόσωπο.

Αγόρασε τώρα
καλώντας στο
697-4811-669

Πάτρα

 • Άμεση παράδοση
 • Στον χώρο σας

Αγόρασε τώρα
καλώντας στο
697-4811-669

Προσοχή! Το πέλλετ μας είναι από κωνοφόρα δέντρα. Αυτό σημαίνει 10% περισσότερη θερμογόνο δύναμη και λιγότερη στάχτη σε σχέση με τα πέλλετ οξιάς

Κρήτη

 • Άμεση παράδοση
 • Στον χώρο σας

Αγόρασε τώρα

Νησιά

Ζήτησε τιμή!

 • Άμεση παράδοση
 • Στον χώρο σας

Αγόρασε τώρα

Βραχάτι, Λέχαιο ,’Αγιοι Θεόδωροι Κορινθίας-Λουτράκι

Άμεση Παράδοση + Τοπικοί Μεταπωλητές

 • Άμεση παράδοση
 • Στον χώρο σας
 • Τοπικοί μεταπωλητές για αγορά από το κατάστημα άμεσα.

Αγόρασε τώρα
καλώντας στο
697-4811-669

Υπολ.Ελλάδα

Ζήτησε τιμή!

 • Άμεση παράδοση
 • Στον χώρο σας

Δεν εξυπηρετούμε
Βόρεια Ελλάδα

Το εργοστάσιο μας παράγει στην Ελλάδα!!!Προτιμήστε ελληνικό πέλλετ και συμβάλετε με αυτόν τον τρόπο στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας!

Η επιχείρηση μας κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να έχει χαμηλές τιμες πελλετ για τον τελικό καταναλωτή. Είμαστε περήφανοι που παράγουμε υψηλής ποιότητας pellets σε χαμηλές τιμές. Μην δίνεται τα χρήματα σας σε αμφιβόλου ποιότητας εισαγόμενα pellets των Βαλκανίων η σε πολυεθνικές που καταχράζονται την δύναμη τους. Στηρίξτε την ελληνική παραγωγή και τον Έλληνα εργαζόμενο. Το ελληνικό πέλλετ είναι πολύ καλό και αξίζει την προτίμηση σας.

Σας προσφέρουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων!!Οι μοναδικοί σε όλη την Ελλάδα!**

Αν για κάποιο λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι από το προϊόν μας , τότε σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας πίσω. Οι επιστροφές γίνονται αποκλειστικά στο εργοστάσιο. Παράδειγμα. Αν αγοράσατε 10 τσουβάλια πέλλετ με 4.5 ευρώ =45 ευρώ σύνολο και μόλις κάψατε 2 δεν μείνατε και τόσο ικανοποιημένοι μας επιστρέφετε τα 8 τσουβάλια πίσω και παίρνετε 8Χ4,5=36 ευρώ. Επιστροφή χρημάτων δεν μπορεί να γίνει για προϊόν που δεν επιστρέφεται. Π.χ δεν μπορούμε να σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας αν κάψετε και τα 10 τσουβάλια που αγοράσατε. Τυχόν έξοδα μεταφοράς έως το εργοστάσιο επιβαρύνουν τον πελάτη. Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων ισχύει μόνο αν κατά την παραγγελία του ο πελάτης έχει αναφέρει ότι επιθυμεί να κάνει χρήση της υπηρεσίας αυτής.

Οι παραπάνω τιμές είναι ενδεικτικές.Οι παραπάνω τιμές μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

100% Ελληνικό Πέλλετ

Το πέλλετ μας παράγεται στην Ελλάδα, από Ελληνικά ξύλα ΑΑΑ ποιότητας.

Οι πρώτες ύλες μας. 100% καθαρό ξύλο κωνοφόρων δέντρων.

Οι πρώτες ύλες μας. 100% καθαρό ξύλο κωνοφόρων δέντρων.

Ελληνικό Πέλλετ

Στηρίζουμε τον Έλληνα εργαζόμενο. Ενισχύουμε την Ελληνική Επιχειρηματικότητα. Αγοράζουμε Ελληνικό Πέλλετ.

Κάντε like στην σελίδα μας για να μαθαίνετε τα νέα μας και τις προσφορές μας. Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις που μπορεί να προκύψουν την χειμερινή περίοδο ανακοινώνονται αποκλειστικά μέσω facebook. Μην διστάσετε να μας ακολουθήσετε λοιπόν στο facebook για την καλύτερη πελλετ τιμη.

Το πελλετ είναι το πιο οικονομικό καύσιμο με βάσει όλες τις έρευνες που έχουν έρθει στην δημοσιότητα

Διαβάστε ότι πρέπει να ξερετε για την ορεινη κορινθια  Επίσης διαβάστε για την εκπληκτικής ομορφιάς λιμνη δοξα

On this page you can see the pellet prices in all over Greece. The wood pellets price include VAT and transport costs. Pellet prices may change from time to time. The pellet prices are per tone.

Το καλύτερο ελληνικό πέλλετ. Φαίνεται , δεν φαίνεται ;

Πελλετ

Φενεος Πελλετ

Φόρτωση συρόμενου φορτηγού. Προορισμός λιμάνι Πειραιά. Μεταφόρτωση για εξαγωγή προς Κύπρο.

Our factory produces pellets since 2013. We are proud to have the best wood pellets in Greece. Pellet price remain low. Our goal is to offer you the ultimate quality. For information and pellets prices per tone you can contact us via email or using the phone number above.

This page is about pellet price per tone.

Το πέλλετ που παράγεται στην Ρουμανία, από ξύλα 50% Ουκρανίας/50%Ρουμανίας είναι Ρουμάνικο όχι Αυστριακό.Το πέλλετ που παράγεται στην Βουλγαρία είναι Βουλγάρικο, ακόμα και αν τα μηχανήματα είναι Ιταλικά, Γερμανικά, Αμερικάνικα. Συνηθίζεται η σκόπιμη παραπαπλάνηση του καταναλωτή με την χώρα προέλευσης.

Για περισσότερες πληροφοριες για την πελλετ τιμη τονου παρακαλώ καλέστε στο 6974811669. **Διαβάστε τους όρους που ισχύουν πατώντας το +

Πελλετ τιμη εδω!